Werk & Vacatures

Werken bij De Mare

Het onderwijs verandert voortdurend. Het leraren tekort loopt landelijk al jaren op. We hebben voldoende en goed opgeleide leraren, schooldirecteuren en onderwijsassistenten nodig, om kwaliteit te blijven bieden. Gelukkig kunnen we dat en staat goed werkgeverschap hoog op de agenda. Voor nieuwe collega’s en voor de huidige teams. Zij zijn immers de Makers van De Mare die zich iedere dag inzetten om het verschil te maken bij alle kinderen.

De Mare wil een aantrekkelijke werk- én leeromgeving zijn en blijven voor alle medewerkers. We moedigen ieder individu aan om zich te ontwikkelen in de richting die bij hen past. En we spelen in op de drijfveren van onze mensen en onze toekomstige collega’s.

Stichting de Mare staat open voor jouw sollicitatie

We leren je graag kennen! Hieronder vind je de actuele vacatures.
Daarnaast kun je ook altijd middels een open sollicitatie met ons in contact komen.

Stuur ons jouw open sollicitatie

Vacatures

Leerkracht Taalschool Salland
Raalte

De leerlingen van Taalschool Salland zoeken een leerkracht zoals jij! Een zelfstandige, positieve leerkracht met hart voor kinderen met speciale behoeften. Een doortastende professional met humor en een warme persoonlijkheid.

Meer over deze functie
Externe vertrouwenspersoon

De Mare en mijnplein zijn op zoek naar een vertrouwenspersoon. Een empathische, transparante vertrouwenspersoon die bijdraagt aan gewenste omgangsvormen op de werkvloer.

Meer over deze functie
Gymleerkracht wtf 0,8 – 1,0

Als nieuwe collega wil jij net als ons dat kinderen gelukkig zijn en dat zij op latere leeftijd als volwassene een positieve bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Zoek jij een werkomgeving die leerlingen laten leren omdat het ertoe doet en niet omdat het moet. Die wil dat zij elke dag geprikkeld worden om op hun eigen niveau en tempo te leren met de persoonlijke leerdoelen als leidraad. Solliciteer dan!

Meer over deze functie
Leerkrachten
Salland

De mensen van De Mare zijn kleurrijk en verschillend, tegelijkertijd is er eenheid. Ons belangrijkste doel is het ontwikkelen van kinderen. De Mare wil zichzelf ook blijven ontwikkelen.

Meer over deze functie

De Mare
Stichting openbaar basisonderwijs Salland